Σχεδίαση και παραγωγή ειδικών υλικών και εξοπλισμού από την Waldner

Η Γερμανική εταιρία WALDNER είναι άκρως εξειδικευμένη στην σχεδίαση και παραγωγή ειδικών υλικών και εξοπλισμού για τα επιστημονικά εργαστήρια κάθε είδους. Από το πιο απλό εργαστήριο έως και τα πιο πολύπλοκα ερευνητικά ή βιομηχανικά εργαστήρια, η WALDNER διαθέτει τον ειδικό εξοπλισμό που θα κάνει την εργασία πιο άνετη και πιο ασφαλή.

Η WALDNER είναι σε θέση να παρέχει λύσεις και τα πιο σύνθετα προβλήματα εργαστηριακών εγκαταστάσεων, με την ασφάλεια των εργαζομένων και την προστασία του περιβάλλοντος στην πρωταρχική θέση.

Τα προϊόντα WALDNER πληρούν και τις πιο αυστηρές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος και χρησιμοποιούνται σε όλες τις εγκαταστάσεις όπου η ποιότητα και η ασφάλεια είναι σημαντικοί παράγοντες. Επί πλέον, λόγω των υψηλής ποιότητας και μελετημένων για κάθε περίπτωση υλικών, εγγυάται μακροχρόνια αντοχή και απόδοση.

Η εντυπωσιακή αισθητική, η λειτουργικότητα, η εργονομία και η οικονομία χώρου των προϊόντων της, κάνουν την WALDNER πρώτη επιλογή για κάθε εργαστήριο.

 

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ: Π. Ζαφειρόπουλος Α.Ε.

Πληροφορίες

  • Address: 21ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου - Κορωπί,  Αττική
  • Telephone: +30 211 1021600
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.